0346 - 283387 / 0346 - 266476 Ma - za 09 AM - 17 PM

Ligplaatsen

Bent u een bootbezitter en op zoek naar een betaalbare ligplaats in het landelijke gebied van Breukelen, vlak bij de Loosdrechtse Plassen en de Vecht? d’ Oude Molenwerf verhuurt ligplaatsen voor boten tot circa 10 meter met een maximale diepgang van circa 90 cm.

Ligplaatsen seizoen / jaar

U heeft keuze uit seizoen plaatsen (1 april tot 1 november) of jaarplaatsen. De ligplaatsen liggen langs de kade, aan een grasveld. Bij aankomst kunt u er voor kiezen om van de rust te genieten op de grasstrook voor de boot of u kunt in de boot stappen en gaan varen.

Plaatsen met privé-grond

Een beperkt aantal plaatsen heeft ook een eigen (afgescheiden) stukje grasveld voor de ligplaats deze plaatsen zijn tevens voorzien van een eigen stroomaansluiting. Deze plaatsen zijn alleen per jaar te huur.

Ligging

d’ Oude Molenwerf ligt aan de Weersloot die de Vecht met de Loosdrechtse Plassen verbindt. Binnen een paar minuten vaar je de Loosdrechtse Plassen op. Direct bij de haven ligt de Weersluis met toegang tot de Vecht. Dit is een zelfbedieningssluis (gratis) voor kleinere boten. Voor grotere boten is d' Oude Molenwerf vanaf de Vecht via de Mijdense Sluis bereikbaar.

Tarieven

Voor prijzen en beschikbaarheid graag contact opnemen via link .